Strategisch advies, business consultancy en projectmanagement

DNA

Ontsluit de bedrijfswaarde uit uw informatie, kennis en expertise

Informatie, kennis en expertise worden significant belangrijker om klanten te ondersteunen, concurrentie voor te blijven, te innoveren of efficiënt te zijn. Toegankelijkheid, hergebruik en valorisatie van uw informatie, kennis en expertise zijn daarmee van strategisch belang voor de slagvaardigheid en reputatie van uw organisatie.

i4knowledge begeleidt uw organisatie met succesvol implementeren van structurele verbeteringen binnen domeinen als digitaliseren, toegankelijkheid van informatie, documentmanagement, informatie- en kennismanagement. Vanuit een duidelijke visie en best practices ten aanzien van informatie en kennis governance ondersteunen wij u met strategisch advies, business consultancy, project- en changemanagement.

business consultancy

Met onze expertise en persoonlijke betrokkenheid staan wij samen met u voor kwaliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van uw organisatie.

Knowledge Centric Management™

Het doel dat u als organisatie wil bereiken is Knowledge Centric Management, informatie- en kennismanagement is het pad er naar toe.

Het is niet een extra activiteit of taak voor u en uw medewerkers, het is slechts een gevolg van de veranderende economie richting een kenniseconomie, waar informatie, kennis en innovatie het verschil maken tussen meer of minder succesvol.

JERI® - Just Enough Relevant & Reliable Information, when and where needed

Uw grote uitdaging is JERI®, het ophalen en aanbieden van alleen die informatie relevant in de context van het moment. U bereikt uw organisatorische doelstellingen veel makkelijker, sneller en met meer enthousiasme van uw medewerkers.

In onze aanpak gaan wij uit van JERI® voor de maximale ondersteuning aan uw gebruikers van informatie en kennis in drie domeinen: te veel informatie, onvoldoende kennis en verloren kennis.

leren van onze expertise?

Teveel informatie? Zoeken en niet vinden? Efficiënt informatie beheren? Vergrijzing? Kennis borgen, delen en (her)gebruiken? ...

wat wilt u bereiken?

uw voorbereidingsfase is van cruciaal belang voor het succesvol implementeren van structurele verbeteringen

meer weten? stel uw vraag!

Heeft u een vraag of advies nodig? Stuur ons een bericht en wij bellen u terug.

©2010-2015 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?