Nieuws en events

DNA

Contextrijke systemen in Gartner's top 10 Strategic Technology Trends 2015


Oct 8, 2014 - Applicaties krijgen steeds meer mogelijkheden de specifieke voorkeuren van de gebruiker zijn sociale interacties, zijn historie en de karakteristieken van zijn omgeving te gebruiken als input.

GartnerGeintegreerde intelligentie gecombineerd met doordringende analyse zal van invloed zijn op ontwikkeling van systemen die alert zijn op hun omgeving en in staat zijn daar op de juiste wijze op te reageren.

Context gedreven beveiliging is een vroege toepassing van deze nieuwe mogelijkheid, maar anderen zullen ontstaan. Door de context van een gebruiker te interpreteren, kunnen toepassingen niet alleen de beveiliging hierop afstemmen, maar de wijze waarop informatie wordt gepresenteerd aan de gebruiker, wat de complexe wereld van ICT sterk vereenvoudigd.

Lees meer in de AutomatiseringGids De top 10 IT-trends 2015 volgens Gartner of bij Gartner Gartner Identifies the Top 10 Strategic Technology Trends for 2015.

i44knowledge biedt u met het Knowliah informatie- en kennis platform intelligente context-gebaseerde oplossingen naar analogie van het menselijk denken.


Terug

©2010-2021 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?