Nieuws en events

DNA

i4knowledge aangesloten bij Content Advisors


Aug 28, 2012 - Persbericht - Utrecht, om organisaties nog beter bij te staan en te begeleiden op het gebied van informatie- en kennismanagement, heeft i4knowledge uit Utrecht zich aangesloten bij het brede expertisenetwerk van Content Advisors, leider in onafhankelijk advies rond informatie- en kennismanagement met meer dan 500 klanten over West-Europa zoals Nitto Europe, EndressHauser en NATO.

Onafhankelijk advies met bijzondere aanpak

Met een bewezen track record van 15 jaar richt Content Advisors zich op het voorbereidende werk van implementaties rond documentmanagement, content management, enterprise search en kennismanagement. Deze voorbereiding bepaalt namelijk in hoge mate het succes van de latere invulling en operationele fasen.

Strategie, visie, screening & audits, verandering, sensibilisering, opleiding, beleidslijnen, plan van aanpak, business case etc. zijn dan ook belangrijke kernwoorden in de adviesdienstverlening, met meest actuele deeldomeinen als het streven naar Better Decisions en Improved Reputation.

Het bijzondere aan de aanpak van Content Advisors vindt men terug in de rugzak vol kennis in de vorm van methodes, instrumenten, best practices en een Advisory Board. Deze laatste vormt dan ook dé toegevoegde waarde bij uitstek: op een continue manier beroep kunnen doen op aanwezige ruimere ervaring en afstemming, gekoppeld aan de brede expertise binnen het kennisnetwerk.

Het Nieuwe Werken 2.0

Content Advisors is een organisatie die gebaseerd is op Het Nieuwe Werken 2.0. Een vaste kern met een ruim internationaal netwerk van senior gecertificeerde adviseurs werkt op een flexibele en respectvolle manier samen in een kennisnetwerk, waar de beste expertise wordt ingezet in functie van de behoeften van de opdrachtgever.

Het Nieuwe Werken 2.0 is veel meer dan flexwerken. Het is gebaseerd op dialoog, expertise, flexibiliteit, respect, de modernste kennisinstrumenten en het maximaal hergebruik van de aanwezige kennis en expertise.

Over i4knowledge

i4knowledge ondersteunt organisaties bij het ontsluiten van de business value uit hun informatie en kennis - het belangrijkste bezit van iedere organisatie -  met strategisch advies, business consultancy en coaching bij implementatie van informatie- en kennismanagement initiatieven.

Met hun expertise, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan de adviseurs van i4knowledge samen met u voor kwaliteit, flexibiliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van uw vooruitstrevende en competitieve organisatie. Zij hebben uit ervaring geleerd hoe deze te valoriseren, toegespitst op uw context, en helpen u goed voorbereid te starten en uw succes te maximaliseren.

Van MKB tot multinationals en netwerkorganisaties ... i4knowledge is facing relevant information.

Meer informatie: www.i4knowledge.nl | info@i4knowledge.nl | +31 30 799 1855

Over Content Advisors

Content Advisors (CA), een onafhankelijke afdeling van ICMS Group NV, is een gespecialiseerde adviesorganisatie binnen het domein van informatie- en kennismanagement.

Content Advisors begrijpen de complexiteit van informatie en kennis. Zij hebben een strategische visie, methoden en praktische benaderingen ontwikkeld, en weten hoe pragmatische oplossingen te bieden. Zij helpen u om te beginnen met informatie- en kennisinitiatieven die zijn toegesneden op uw situatie, behoeften, doelstellingen en waarden.

Meer informatie: www.ContentAdvisors.eu | info@ContentAdvisors.be | +32 15 61 85 42


Terug

©2010-2021 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?