Nieuws en events

DNA

i4knowledge adviseert MKB ThinkingTeam voor informatiebeheer (DMS/ECM) in private cloud


Oct 16, 2012 - Persbericht - Utrecht, om het brede middensegment optimaal te ondersteunen in informatie- en kennisbeheer, heeft i4knowledge uit Utrecht het informatiebeheerplatform ThinkingTeam, van ICMS Group, toegevoegd aan haar productportfolio. ThinkingTeam is een compleet informatiebeheerplatform met de modernste technieken voor alle soorten informatie, voor alle soorten organisaties, permanent of op project basis.

ThinkingTeam, het informatiebeheerplatform dat werkt

ThinkingTeam onderscheidt zich van oplossingen als Dropbox en SharePoint, door zijn geïntegreerde intelligentie, en overstijgt daarmee de zuivere dimensie van web-archivering en collaboration. Het platform bevat volledige document management en search functionaliteiten en hanteert het principe van auto-classificatie, zodat opslag van informatie op consistente en kwalitatieve wijze geschiedt.

Presentatie, communicatie, processen en beveiliging zijn allemaal context gedreven, waarmee gebruikers automatisch enkel relevante en gepersonaliseerde informatie wordt aangeboden, onafhankelijk van de grootte van de organisatie of het domein van de functie.

Voornaamste extra troeven van ThinkingTeam als informatiebeheerplatform zijn:

  • intelligent zoeken en vinden met meta-filtering, topic-clustering èn text-mining
  • eenvoudige opslag van e-mail en bestanden inclusief classificatie via drag & drop
  • persoonlijke presentatie van informatie dankzij Virtueel Dynamische Folders
  • samenwerking aan creatie en up-to-date houden van documenten met mogelijkheid van discussiefora
  • automatische notificaties van relevante wijzigingen in de context van de gebruiker
  • en business intelligence op ongestructureerde informatie

Het platform is beschikbaar als ThinkingTeam Professional en ThinkingTeam Extended inclusief case management, als (extra beveiligde) private cloud, in-house of hybride implementatie, eenvoudig en snel te starten en flexibel aan te passen aan de eigen context zonder ICT competenties.

Het geheel beantwoordt aan de behoefte die zich steeds duidelijker manifesteert om te overleven in de huidige informatie- en kenniseconomie: JERI®, Just Enough Relevant/Reliable Information, when and where needed

Meer informatie: http://www.i4knowledge.nl/thinkingteam/

Over i4knowledge

Wij begrijpen als geen ander de complexiteit van informatie en kennis - het belangrijkste bezit van iedere organisatie - en hebben uit ervaring geleerd hoe deze te valoriseren, toegespitst op uw situatie, behoeften, doelstellingen en waarden. Wij helpen u goed voorbereid te starten en uw succes te maximaliseren met strategisch advies, business consultancy en coaching bij implementatie van informatie- en kennismanagement initiatieven.

Met onze expertise, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan wij als adviseurs samen met u voor kwaliteit, flexibiliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van uw vooruitstrevende en competitieve organisatie.

Van MKB tot multinationals en netwerkorganisaties ... i4knowledge is facing relevant information.

Meer informatie: www.i4knowledge.nl | info@i4knowledge.nl | +31 30 799 1855


Terug

©2010-2021 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?