Nieuws en events

DNA

i4knowledge introduceert TiNK4U kennismanagement framework in NL


Jan 3, 2011 - Om te beantwoorden aan de hedendaagse behoeften op het gebied van informatie- en kennisbeheer leveren wij vanaf 2011 oplossingen op basis van het TiNK4U kennismanagement framework van de Belgische leverancier ICMS Group.

frameworkTiNK4U is een vraaggedreven platform voor het vastleggen, hergebruiken en delen van kennis, waar informatie, kennis en  deskundigen zijn verbonden en samenwerken om vragen te beantwoorden, kennis vast te leggen, te delen en hergebruiken. De filosofie achter TiNK4U is knowledge centric management.

Organisaties in alle sectoren worden steeds meer gedreven door kennis, en meer specifiek, door de expertise van hun kenniswerkers. Dit betekent dat informatie, communicatie en kennis significant belangrijker worden om klanten te ondersteunen, concurrentie voor te blijven, te innoveren of om gewoon efficiënt te zijn.

Door het maximaliseren van de ondersteuning van kenniswerkers zijn kennismanagement doelstellingen relatief snel en eenvoudig te behalen. Een vraaggedreven aanpak met een kennisopbouw benadering is een pragmatische kennismanagement strategie, waarbij kenniswerkers worden ondersteund op het gebied van te veel informatie, onvoldoende kennis en verloren kennis.

Meer over kennismanagement >>>


Terug

©2010-2021 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?