Strategisch advies, business consultancy en projectmanagement

DNA

Ontsluit de bedrijfswaarde uit uw informatie, kennis en expertise

Informatie, kennis en expertise worden significant belangrijker om klanten te ondersteunen, concurrentie voor te blijven, te innoveren of efficiƫnt te zijn. Toegankelijkheid, hergebruik en valorisatie van uw informatie, kennis en expertise zijn daarmee van strategisch belang voor de slagvaardigheid en reputatie van uw organisatie.

i4knowledge begeleidt uw organisatie met succesvol implementeren van structurele verbeteringen binnen domeinen als digitaliseren, toegankelijkheid van informatie, documentmanagement, informatie- en kennismanagement. Vanuit een duidelijke visie en best practices ten aanzien van informatie en kennis governance ondersteunen wij u met strategisch advies, business consultancy, project- en changemanagement.

business consultancy

Met onze expertise en persoonlijke betrokkenheid staan wij samen met u voor kwaliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van uw organisatie.

waar staat u nu?

teveel informatie? zoeken en niet vinden? efficiƫnt informatie beheren? vergrijzing? kennis borgen, delen en (her)gebruiken? ...

wat wilt u bereiken?

uw voorbereidingsfase is van cruciaal belang voor het succesvol implementeren van structurele verbeteringen

meer weten? stel uw vraag!

Heeft u een vraag of advies nodig? Stuur ons een bericht en wij bellen u terug.

©2010-2015 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?