Knowliah Digital Workplace met contextuele intelligentie

DNA

Eén modulaire digitale werkplek voor al uw informatie, kennis en dossiers

Knowliah consolideert en verbindt informatie, kennis en expertise binnen en buiten uw organisatie, consistent en veilig, binnen één modulaire digitale werkplek voor maximale controle en inzicht rond uw transacties, klanten, dossiers en projecten.

Knowliah Digital Workplace

De kracht van Knowliah Digital Workplace zit in de automatische verrijking met context zodat gebruikers duidelijke toegevoegde waarde ervaren zoals 50% beter vinden, 80% meer hergebruik, 50% beter geïnformeerd, 360° inzichten en verbeterde informatiebeveiliging.

Presentatie, communicatie, processen en beveiliging zijn allen context gedreven, waarmee gebruikers automatisch enkel relevante en gepersonaliseerde informatie wordt aangeboden.

Hiermee wordt beantwoord aan de behoefte die zich steeds duidelijker manifesteert om te overleven in de huidige informatie- en kenniseconomie: JERI® - Just Enough Relevant reliable Information, een nieuwe user experience voor het gebruik van informatie en kennis.

U kunt starten met een generiek of specifiek informatiemodel en later eenvoudig uitbreiden:

  • beheren van belangrijke bedrijfs- en juridische informatie
  • informatiebeheer voor specifieke processen als inkomende post, facturen, contracten e.d.
  • beheren en procesmatig behandelen van documenten en dossiers
  • samenwerken in projecten binnen teams en tussen organisaties
  • informatie delen en samenwerken met klanten, leveranciers en partners
  • borgen en valoriseren van kennis

Knowliah Digital Workplace wordt geimplementeerd in een korte doorlooptijd, on-premise, private cloud of hybride, en heeft een korte ROI. De leercurve voor gebruikers is minimaal en uw implementatie is nadien flexibel aan te passen door uw eigen functioneel beheerder.

Consolidate & Access

Verbeter uw productiviteit door te weten wat u zou moeten weten

dashboardHet persoonlijk JERI® dashboard biedt u relevante en gepersonaliseerde informatie, ofwel Just Enough Relevant reliable Information.

U heeft een geconsolideerd overzicht van de informatie en personen met betrekking tot de zaken waaraan gewerkt wordt, toegang tot alle gerelateerde en relevante informatie binnen en buiten de organisatie en blijft u op de hoogte van belangrijke informatie, procestaken en todo’s welke voldoen aan uw persoonlijk profiel.

Secure & Organize

Bespaar tijd met opslaan, organiseren en browsen

dynamic browsingVia drag-&-drop van documenten, e-mail en andere informatiesoorten wordt uw informatie opgeslagen en automatisch georganiseerd. Gegevens met betrekking tot bedrijfsprocessen worden beheerd in gestructureerde dataobjecten en cruciale kennis wordt geborgd in speciale kennisobjecten.

Met virtuele folders maakt u dynamische weergaven over alle bedrijfsinformatie, om relevante en unieke informatie te presenteren in een folderstructuur van uw keuze. De presentatie van uw informatie is onafhankelijk van de locatie waar deze is opgeslagen.

Search & Find

Verhoog hergebruik van informatie en voorkom opnieuw het wiel uitvinden

always findInformatie is direct vindbaar en toegankelijk met de geavanceerde en eenvoudig te gebruiken zoekmachine met context (metadata) filters en real-time text-mining.

Alle tekstuele informatie (PDF, Word, Excel, PowerPoint, e-mail ...) in de Knowliah repository en andere bedrijfssystemen, evenals bronnen buiten uw organisatie, worden automatisch geïndexeerd en eenduidig geclassificeerd met contextuele metadata conform het specifieke context-informatiemodel van uw eigen organisatie.

Process & Control

Verminder risico's en wordt compliant

manage processesU kunt eenvoudig taken en verantwoordelijkheden creëren, beheren en controleren door continue toegang tot alle specifieke en enkel relevante gerelateerde informatie en expertise.

Geavanceerde context-gedreven workflows en documentmanagement functies voldoen aan uw specifieke beleid en eisen.

Analyze & Discover

Verkrijg inzicht voor betere ondersteuning van uw besluitvorming

dynamic browsingDe combinatie van automatische classificatie en virtuele folders geeft u ultieme cross-organisatorische inzichten van uw waardevolle informatie en kennis.

In plaats van het lezen van honderden of duizenden e-discoverydocumenten of e-mail berichten, kunt u met e-Discovery uw informatie en kennis clusteren en visualiseren voor versnelde analyse t.b.v. geschillen, product management, decision support, big data analyse, etc.

Security & Permissions

Beveilig informatie op basis van context (metadata)

Autorisatie van informatie wordt bepaald door het matchen van de context van informatie met het autorisatieprofiel van gebruikers. Beveiliging is integraal en altijd gewaarborgd. Toegang en andere rechten zijn onafhankelijk van de locatie waar de informatie is opgeslagen.

Collaboration & Knowledge Base

Borg en onderhoudt uw cruciale kennis

Door personeelsverloop en vergrijzing, is het borgen van cruciale kennis een belangrijk aandachtspunt van management. Met de kennisbank wordt het borgen en onderhouden van kennis in verschillende soorten kennisobjecten gefaciliteerd.

De gebruiker wordt ondersteunt in het eenvoudig en consequent registreren, wat bijdraagt aan de organisatorische knowhow. Templates zijn beschikbaar voor ideeën, vragen & antwoorden, problemen & oplossingen, lessons learned, definities, procedures, best practices, trainingen, e-learning, community of practice etc.

Met de Knowliah API te integreren in uw bestaande toepassingen.

Find & Learn from Experts

Ontsluit uw expertise als aanvulling op informatie

expert locatorIn 40% tot 50% van vragen heeft men hulp nodig van een collega in plaats van informatie. In organisaties van 40 of meer personen, is het niet realistisch om te weten welke specifieke kennis collega’s hebben, wat toch zeer belangrijk is binnen domeinen als innovatie, engineering, resource management, klantenservice, etc.

Expert Locator detecteert automatisch de meest geschikte personen om contact mee op te nemen. Hiermee heeft uw organisatie veel betere toegang tot - en dus hergebruik van - de kennis in de hoofden van medewerkers.

Met de Knowliah API te integreren in uw bestaande toepassingen.

Scanning & OCR

Bespaar kosten met geautomatiseerde registratie van gegevens inclusief validatie

Automatiseren van het gehele proces van digitalisering van gescande papieren documenten met validaties, goedkeuringsprocessen en automatische boekingen. Als service wordt in menselijke validatie van de door de software geregistreerde informatie voorzien.

Naast het verkrijgen van data wordt ieder document automatisch geclassificeerd, wat direct toegang biedt tot alle andere gerelateerde informatie: 360° inzicht in relevante informatie. Dit bespaart administratief personeel tijd, de kwaliteit van het werk neemt toe en service levels aangaande beheren, goedkeuren en behandelen van documenten verbeteren.

business solutions

digitaliseren, intelligent digitaal archief

document management, beheren dossiers

corporate documents, behandelen inkomende post, contractmanagement, digitaliseren inkoopfacturen, quality management, personeelsdossiers ...

projectportaal, klantportaal

enterprise search & find,
vinden van informatie, vinden van experts, content integratie, kennisbank, klantcontactcentrum

knowledge management, capturing crucial knowledge, knowledge centered services, knowledge reporting, risk management, market intelligence, decision support, innovation management, newcomers & talent development ...

virtueel dossier transactie/klant/project/...

white paper 'contextuele intelligentie'

Contextuele intelligentie plaatst informatie in de context van uw organisatie ... leer meer van The Value of Contextualization

partner

i4knowledge is consulting partner van Knowliah NV/SAlogo Knowliah

meer weten? stel uw vraag!

Heeft u een vraag of advies nodig? Stuur ons een bericht en wij bellen u terug.

©2010-2021 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?