Knowliah Enterprise Search & Find / e-Discovery

DNA

Slim vinden en ontdekken van relevante informatie en personen

Zoeken is niet genoeg! Mensen willen betrouwbare antwoorden vinden, de juiste expert bepalen, browsen vanuit verschillende invalshoeken, de complexiteit van ongestructureerde teksten analyseren, en nieuwe informatie en kennis ontdekken.

Knowliah Enterprise Search

Knowliah Enterprise Search & Find biedt één centraal geconsolideerd toegangspunt voor het eenvoudig vinden van ongestructureerde informatie, kennis en expertise in zowel interne als externe bronnen.

De kracht zit in de automatische verrijking met context, en het inzetten van die context naar analogie van het menselijk denken: 50% beter vinden, 80% meer hergebruik, 50% beter geïnformeerd, 360° inzichten en verbeterde informatiebeveiliging.

De combinatie van Enterprise Search en Information Intelligence, als volgende generatie van zoeken en vinden, welke echte toegankelijkheid en vinden van informatie en expertise mogelijk maakt. Zoeken op inhoud van informatie en daadwerkelijk vinden d.m.v.:

 • relevantie calculatie incl. recentheid, nabijheid woorden, betrouwbaarheid bronnen, etc.
 • automatische classificatie (tagging) en verrijkte context-filtering (metadata)
 • automatische topic-clustering met geïntegreerde text-mining
 • associatief en dynamisch relateren van andere informatie en meest relevante experts

Dé nieuwe manier van werken met belangrijke content afgestemd op uw eigen organisatie!

Knowliah is eenvoudig te implementeren in een korte doorlooptijd en heeft een snelle ROI. De leercurve voor gebruikers is minimaal. Implementatie in een centrale of decentrale architectuur, waarbij integratie mogelijk is met websites, en portals zoals SharePoint.

Enterprise Search & Find

 • content integration / enterprise search
  Geconsolideerd toegang tot ongestructureerde informatie uit meerdere interne en/of externe bronnen als fileservers, e-mailservers, dms, ecm, websites, portals, etc.
 • full-text indexing
  Net als bij andere geavanceerde enterprise search engines, wordt een eigen full-text index opgebouwd om de snelheid van het search & find proces voor gebruikers te versnellen. Onderscheidend ten opzichte van andere engines is de webservice waarnaar repositories of andere bronnen informatie kunnen pushen ter verwerking.
 • auto-classification
  Automatische verrijking van tekstuele informatie met relevante metadata conform het context-informatiemodel van uw eigen organisatie: minder werk met verrijken van informatie, kwaliteit van classificatie van informatie is consistent en dubbele informatie wordt vermeden.
 • find always
  findEnterprise Search en Information Intelligence in één, als volgende generatie van zoeken en vinden, welke echte toegankelijkheid en vinden met automatische tagging mogelijk maakt.
 • dynamic browsing across the organization
  browseUltieme cross-organisatorische overzichten geven echt inzicht in uw waardevolle informatie en kennis zodat u gefundeerde beslissingen neemt.
 • expert locator (o)
  In 40% tot 50% van de zoekopdrachten heeft men hulp nodig van een collega in plaats van informatie. Expert Locator detecteert automatisch de meest geschikte personen om contact mee op te nemen.
 • Met Expert Locator heeft uw organisatie veel betere toegang tot - en dus hergebruik van - de kennis in de hoofden van uw medewerkers.

e-Discovery

 • information discovery (o)
  findIn plaats van het lezen en analyseren van honderden of duizenden documenten en e-mail berichten, met vooruitstrevende technologieën relateren en visualiseren voor versnelde analyse.
 • e-Discovery beantwoordt uw zwaarste information discovery uitdagingen op verschillende gebieden, zoals geschillen, product management, decision support, big data analyse, etc.

business solutions

enterprise search & find, e-discovery,
vinden van informatie, vinden van experts, content integratie

virtueel dossier transactie/klant/project/...

partner

i4knowledge is consulting partner van Knowliah NV/SAlogo Knowliah

meer weten? stel uw vraag!

Heeft u een vraag of advies nodig? Stuur ons een bericht en wij bellen u terug.

©2010-2021 i4knowledge bv | disclaimer | contact | op de hoogte blijven?